Glas Coating / Ceramische Coating

 
De beste bescherming voor uw autolak is een lakverzegeling of lakprotectie. Hierin zijn verschillende kwaliteiten verkrijgbaar.
 
Wij bieden 2 soorten aan. 
 

1 Glas Coating 

Een glas coating bestaat uit het aanbrengen van een vloeibaar product dat eenmaal uitgehard een sterke glashardelaag achterlaat. Deze extra laag beschermd de lak tegen allerlei invloeden van buitenaf en laat de lak vele jaren glimmen en makkelijk wassen.

Nadat de lak een voorbehandeling heeft ondergaan, zal de coating worden aangebracht. Hierdoor ontstaat een zeer glad oppervlak waardoor vervuiling nagenoeg geen kans krijgt zich te hechten. 
 
Op deze coating verlenen wij 3 jaar glansgarantie.                                                   
                                                                                                                                                                  

2 Ceramische Coating

Dit is de beste coating die op dit moment verkrijgbaar is op de markt. Anders dan een glascoating is de Keramische Coating flexibeler dan een glascoating. Een glascoating aangebracht in meerdere lagen of te dik, zal bij het vervormen van de ondergrond breken en een soort Krakelee (of Craquelé) veroorzaken. Hierdoor lijkt het alsof de lak gebarsten is na verloop van tijd en wordtd het lelijk. Onervarenheid kan later grote schade aanrichtem.
 
De Ceramische Coating is vele malen harder dan een gewone lak maar zal door zijn flexibiliteit geen afbreuk doen aan de glans. Daarnaast kan deze coating tegen zeer veel invloeden van buitenaf, zelfs tegen agressieve producten. Door zijn extreme hardheid is de aangebrachte Coating nagenoeg krasvast!

Deze Coating aangebracht in meerdere lagen geeft een Lifetime Warranty op glans en bescherming ! Ook is de Coating aan te brengen door middel van spuiten waardoor bijvoorbeeld uw Lichtmetalen Velgen beschermt kunnen worden en u deze eenvoudig kunt reinigen,

 Eigenschappen:                                                                                             

  - Hoge UV-protectie

 - Nagenoeg krasvast 
 
 - Sterk hydrofobisch

 - Temperatuur bestendig 

 - Lange levensduur

 - Hoge glansgraad

 - Nagenoeg zelfreinigende coating  
 
De Ceramische Coating is toepasbaar op: auto's, klassiekers / oldtimer, vrachtauto's, campers, caravans, etc.
 
Op deze coating verlenen wij 5 jaar garantie.

Wij gebruiken hiervoor de Coatings van de wereld marktleider en -producent in Nanoscale- Ceramische Coatings.‚Äč

 

Heeft u nog vragen? Maak deze aan ons kenbaar, wij adviseren u graag.