Meer dan poetsen

Niet altijd is een poetsbeurt voldoende om een auto weer als nieuw te maken. Beschadigingen zoals deukjes en/of krassen kunnen een prachtig gepoetste auto toch verpesten. En u wilt uw auto toch werkelijk als nieuw? Dat kan want wij hebben werkelijk alles in huis om uw auto weer als nieuw te maken. Wij poetsen niet alleen maar wij polijsten, deuken uit, spuiten bij, verwijderen stickers en reclamemateriaal, reinigen het interieur, verwijderen onaangename geurtjes (huisdieren en rooklucht), brengen een beschermlaag aan op velgen, brengen een waterafstotende laag aan op ruiten, vitaliseren of repareren lederen bekleding en brengen lakverzegelingen aan. Wij halen uw auto op bij u thuis of vanaf uw werk, maken hem nieuw en brengen hem na een metamorfose weer terug! Ongelofelijk resultaat. En de prijs zal u meevallen!

U hoeft natuurlijk niet uw gehele auto te laten doen. Als u alleen een wax aangebracht wil hebben of een vuile stoel schoon, dan doen wij dat ook graag.

Wij zijn in het bezit van een prachtig lakreparatiesysyteem en zijn getraind om krassen te bewerken zodat u geen beschadiging meer ziet!! En dat met zelfs 2 jaar garantie!!
Meer info op www.ssrnederland.nl


Kijk de onderstaande film voor onze extra werkzaamheden: