Sprayless Scratch Repair

(kras verwijderen)


 

Een fietser die langs de zijkant van de auto is gereden en flinke kras heeft achter gelaten. Wie kent het niet. Bij een autoschadeherstelbedrijf gaat zo’n reparatie aardig in de papieren lopen.

Nu is hiervoor een alternatief! Een reparatiemethode die vrijwel alle krassen zodanig laat “verdwijnen” zodat deze haast niet tot niet meer zichtbaar zijn.

SSR staat voor Sprayless Scratch Repair oftewel krasverwijdering zonder spuitwerk.
Het SSR systeem is de oplossing voor een snelle reparatie van uw krassen en/of steenslag. Het systeem is gebaseerd op echte autolak en vult uw kras of steenslag zodanig op dat deze niet meer zichtbaar is. Om de kwaliteit te onderstrepen geven wij 2 jaar garantie op de uitgevoerde reparatie.
SSR kan de krassen of steenslag die u onderweg heeft opgedaan voor ongeveer 80% repareren tegen een fractie van de kosten die u maakt bij de traditionele schadebedrijven.
Het SSR systeem is uniek en milieuvriendelijk en werkt niet op basis van schadelijke ontvetters zoals thinner die de lak verwijderen, maar werkt op basis van milieuvriendelijk polijstmiddelen wat de overtollige lak weg polijst.

De originele kleur wordt nagebootst en op elke reparatie zit een garantie van minimaal 2 jaar. Geen enkel ander systeem op de markt die dit geeft. De reparatielak is zodanig opgenomen door de bestaande lak rondom de kras dat de lak er niet uit kan. Als een reparatie niet lukt, is dat direct zichtbaar.

Wij hanteren het principe: no cure, no pay.


Wat zijn de unieke punten?
  • Reparaties vanaf 79 euro (incl. btw.)
  • Geen vervangende auto nodig
  • Geen kleurverschil
  • Bedrag blijft onder eigen risiconorm verzekering
  • Uitvoering door opgeleide mensen
  • Maximaal 1 uur wachttijd
  • Originele autolak
  • Klaar terwijl u wacht TECHNIEK
Krasverwijdering zonder schadelijke ontvetters. Er wordt gewerkt met echte autolak die al droogt op het moment dat het wordt aangebracht. Overtollige lak wordt verwijderd doormiddel van polijsten waardoor de lak in de kras of steenslag blijft.

Is de kras diep dan wordt de behandeling herhaald tot niveau van de oorspronkelijke laklaag.
Na de behandeling ziet de laklaag er weer als nieuw uit.

Snel - effectief - geringe kosten

Bij een normale reparatie geldt: klaar terwijl u wacht. Een gemiddelde reparatie duurt maximaal 1 uur. Als een auto rondom aangepakt moet worden loopt de tijd op en vindt er van tevoren overleg plaats.

In onze fotogalerie vindt u een aantal mooie voorbeelden.

Bel snel 06-51819892 voor een krasvrije auto!